De PV-EPZ organiseert veel activiteiten, zowel sport als ontspanning, voor zoveel mogelijk doelgroepen. Er wordt een stedentrip georganiseerd, het Sinterklaasfeest wordt gevierd, worden voor de tourclub verschillende routes gereden, de Mergelheuvelland 2 daagse en de Ronde van Walcheren, wordt een voetbalwedstrijd bijgewoond,  verschillende workshops musicals bezocht.  Dit is een kleine greep uit de activiteiten die de PV organiseert voor haar leden.

Lidmaatschap Personeelsvereniging

Iedereen die werkt of gewerkt heeft bij EPZ kan lid worden van de PV-EPZ. Leden betalen een  (kleine) contributie. Deze contributie wordt gebruikt om de vele activiteiten mede te financieren. Je kunt op elk moment lid worden van de PV-EPZ, ga naar het tabblad formulieren en vul daar het aanmeldformulier in. Je kunt dit schriftelijk doen, print het formulier uit en stuur het op. Digitaal aanmelden kan ook!

Lidmaatschap gepensioneerden

Gepensioneerde EPZ-ers kunnen zich aanmelden door middel van het aanmeldformulier ‘Lidmaatschap EPZ gepensioneerden’, het lidmaatschap wordt per kalenderjaar verlengd.

Lidmaatschap medewerkers van derden

Medewerkers van derden zijn van harte welkom als lid van de PV, als ze minimaal een jaar bij EPZ (blijven) werken. Gebruik het aanmeldformulier ‘Lidmaatschap derden werkzaam bij EPZ’ om je in te schrijven als lid van de PV. De aanvraag wordt besproken in de bestuursvergadering, waarna je zo spoedig mogelijk bericht krijgt over het lidmaatschap.

Lidmaatschap sportteams

Voor alle sportactiviteiten wordt een sportbijdrage gevraagd. Het bedrag is afhankelijk van de sportactiviteit en soort van lidmaatschap. Ook de sportteams worden gesubsidieerd. Alleen de betalende sportteamleden, die ook lid zijn van de PV-EPZ profiteren hiervan. De sportbijdrage wordt gespecificeerd op de salarisstrook vermeld. Klik op het tabblad [sportteams] voor meer informatie over de sportteams en de bijdrage per sport.

Eigen bijdrage

Voor alle ontspanningsactiviteiten wordt een eigen bijdrage gevraagd. Het bedrag is afhankelijk van de activiteit. Ook voor sportevenementen kan een eigen bijdrage gevraagd worden, ook dit bedrag is afhankelijk van het soort evenement. Als je geen lid bent van de PV-EPZ dan betaal je de kostprijs voor deelname aan evenementen en activiteiten van de PV en een het dubbele van de ledenbijdrage voor een sportactiviteit.

 

Vereniging

De PV-EPZ is een volledig zelfstandige vereniging met eigen statuten (notarieel vastgelegd). De vereniging staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer 20150348.