Wekelijkse bootcamp bij EPZ vanaf 20 januari 2022. Doe je mee?

Vanuit het Nuclear Professional Programma hebben we ook oog voor sociale- en sportactiviteiten! Deze behoefte is door jullie veelvuldig geuit in de verbetersessies ter voorbereiding op het programma. Om daar een start mee te maken introduceer ik in samenwerking met de Personeelsvereniging een wekelijkse Bootcamp workout bij EPZ!

Bewegen kan naast functioneel ook heel leuk zijn! En dat willen we ervaren onder begeleiding van trainster Joyce Palm.  Sommigen zullen haar nog kennen, want ze is een ex-EPZ’er.  De bedoeling is om in het nieuwe jaar samen fysiek en mentaal aan de slag te gaan. Want dat doet bewegen met je. Iedereen is welkom, dat betekent dat iedereen mee kan doen.

Vanaf 20 januari 2022 kan je elke donderdag om 16.00 uur meedoen met de Bootcamp. Zodra de dagen wat langer worden zullen we overstappen naar 16.15 uur. Een bootcamp is een serie oefeningen die je in een bepaalde volgorde uitoefent. Oefeningen voor kracht en conditie. We starten met een pilot van 3 maanden om te kijken of jullie massaal mee komen doen.

Locatie is het terrein van de hondentraining, zoals hieronder aangeduid. Sportkleding en sportschoenen zijn voldoende om mee te doen.

Dus start gelijk met je goede voornemens voor 2022 en kom met ons mee sporten!

Aanmelden is niet nodig. Heb je vragen dan hoor ik het graag. Ik hoop je te zien op 20 januari!

Josanne Wouters

Projectleider Nuclear Professional