Het is weer zover!

de Mergelheuvelland 2-daagse (Mh2d), het tweedaagse fietsevenement wordt dit jaar op zaterdag 16 & zondag 17 september georganiseerd. De start is in Sint Geertruid gelegen in Nederlands Zuid Limburg vlakbij de Belgische grens circa 10 km ten zuiden van Maastricht en 20 km ten noorden van Luik. Direct naast de startplaats wordt er een grote parkeeraccommodatie ingericht. Op beide dagen is de start en de aankomst in Sint Geertruid, nabij camping ‘De Kersengaard’ te Libeek. Je treft in de nabijheid van Sint Geertruid aanwijsborden naar de parkeerplaats en de start van de Mh2d aan.

Alle informatie over het deelnemen aan de Mergelheuvelland 2-daagse is hier te vinden  https://www.mh2d.nl/. Aangezien je de Mergelheuvelland 2-daagse niet wilt missen, is er nu nog de mogelijkheid om je in te schrijven. Je kunt op beide dagen kiezen uit diverse afstanden voor zowel racefiets als mountainbike.

Voor de overnachting hebben we een reservering gedaan bij Best Western hotel in Slenaken. De overnachting met ontbijtbuffet wordt deels door de personeelsvereniging betaalt, zodat er slechts een eigen bijdrage van € 25,- gevraagd wordt van de leden, introducees betalen € 60,-.  De fietsen kunnen in het hotel worden gestald in een afgesloten ruimte. Het hotel ligt op ca. 11 km van de startlocatie bij Sint Geertruid. Het diner is niet bij de prijs inbegrepen en kunnen we zelf regelen. Je kunt uiteraard in het hotel eten maar we kunnen ook wat anders zoeken. Dit kan altijd nog ter plaatse beslist worden.

Dus, heb je zin om mee te gaan, schrijf dan in via de website van de PV (voor de trip) en via de website van de mergelheuvelland 2 daagse. Er is een voorreservering gedaan voor 20 personen. Uiterlijk 15 augustus moet je aanmelding binnen zijn, zodat we eventueel teveel gereserveerde kamers kosteloos kunnen annuleren, of extra kamers bij kunnen boeken. Maar wacht niet te lang want de Mh2d hanteert een maximum aantal deelnemers.

We vertrekken op zaterdagmorgen en het vervoer dien je zelf onderling te regelen om eventueel te carpoolen. Zaterdag na de tocht kun je naar het hotel gaan en inchecken onder de boeking van EPZ. Zondag na het ontbijt uitchecken en je eventueel openstaande rekening betalen, daarna weer naar de start van de Mh2d voor de zondag routes en na afloop weer richting Zeeland. Misschien ten overvloede maar denk aan je eigen reisverzekering en je paspoort omdat sommige routes door België lopen.

Alvast een plezierig weekend met veel leuke fietskilometers toegewenst,

De Teamleiders van de Tourclub

Mergelheuvelland 2-daagse 2023

  • Prijs: 25,00 €
  • Prijs: 60,00 €
  • 0,00 €