Beste leden,

Het is zover, we gaan wederom een poging wagen om op fietsreis te gaan, corona heeft steeds minder vat op onze samenleving dus hopen we dit jaar van de Spaanse zon te kunnen gaan genieten.

Van maandag 23 mei t/m zaterdag 28 mei 2022 gaan we naar de Costa Blanca

We verblijven bij reisorganisatie Costablancacycling  (www.costablancacycling.eu) in de plaats Guardamar del Segura aan de Spaanse kust. We vliegen op maandag vanaf Eindhoven of Rotterdam, afhankelijk van de vliegtijden, naar Allicante waarna we met de bus naar onze bestemming gaan. Het verblijf is in een hotel aan de kust o.b.v. halfpension op tweepersoonskamers met een uitgebreid ontbijtbuffet en een 4 gangen keuzediner inclusief wijn en mineraalwater. Op zaterdag vertrekken we richting Allicante en vliegen terug. Het vervoer van en naar het vliegveld is per touringcar.

Ter plaatse kan een racefiets maar ook een mountainbike (of een combinatie ervan) worden gehuurd. Het is mogelijk dat iemand van de organisatie als gids mee gaat om de omgeving te verkennen. Bij het mountainbiken is dat mogelijk als er voldoende deelname is. Dit kan ter plaatse geregeld worden. Bij problemen of pech onderweg wordt voor transport naar het hotel gezorgd.

Kosten voor dit arrangement bedragen voor EPZ’ ers  € 300,- (exclusief fietshuur), introducees betalen € 500,- (exclusief fietshuur) EPZ personeelsleden hebben voorrang op introducees.

Heb je zin om mee te gaan met de EPZ Tourclub naar de Spaanse kust voor een leuke fietsvakantie, meld je dan aan.

De inschrijving sluit op 21 maart i.v.m. het reserveren van de vliegtickets.

Een ieder is zelf verantwoordelijk voor het op orde hebben van zijn eigen reispapieren en de benodigde corona vereiste reiscertificaten. Na aanmelding krijg je een vragenlijst waarop je al je keuze’s zoals ruimbagage en fietshuur kunt aangeven.

Met sportieve groet, Sander, Marcel en Bram