Op zaterdag 26 augustus 2023 wordt een Benefiet Tour Walcheren door Rotary Club Walcheren en Lions Middelburg georganiseerd.

Al fietsend over Walcheren bieden de originele stopplaatsen zowel culturele, culinaire als sportieve activiteiten. Het gevarieerde dagprogramma is het perfecte uitje voor iedereen. En je steunt er gelijk het goede doel: de Speelgoedbank Walcheren mee.

Deelname kan via de website www.benefiettour.nl
Het startgeld van  € 15,- kun je als PV-lid declareren bij de PV-EPZ op vertoon van de inschrijving. Kinderen tot 16 jaar zijn gratis.

Samen een heerlijke sportieve/interessante dag beleven op de fiets of auto op Walcheren. Er zijn totaal 8 gratis culinaire- en 8 sportieve of culturele punten. De dag is van 10.00-17.00 uur en u kiest zelf de route en punten.

De Benefiet Tour Walcheren wordt al jaren succesvol georganiseerd door de Lionsclub Middelburg en sinds vorig jaar samen met Rotary Club Walcheren. Deze serviceclubs verzamelen zo geld voor een Goed Doel. In 2022 was dit ‘Stichting Kinderhulp’ met de ‘actie Pepernoot.’ De opbrengst was dank zij vele sponsoren en deelnemers € 11.000,-.
Goed voor een prachtig Sinterklaascadeau voor honderden Zeeuwse kinderen.

Het goede doel voor 2023 is de SPEELGOEDBANK WALCHEREN. In samenwerking met de voedselbanken krijgen daar kinderen van       0-12 jaar tweemaal per jaar een tas met nieuw en A klasse gebruikt speelgoed.