Ondanks dat corona op zijn retour is in Nederland heeft de organisatie van de Mergelland-tweedaagse al eerder besloten om het evenement dit jaar niet door te laten gaan.  Om vanuit de tourclub toch weer eens iets te kunnen organiseren is een (voorlopige) reservering gedaan voor 10- tweepersoonskamers bij   Best Western Hotel Slenaken, voor 1 overnachting van zaterdag 18 t/m zondag 19 september 2021.  Voor sommigen van ons een bekende locatie van de laatste edities van de Mergellandtweedaagse.  Bij de reservering is het ontbijtbuffet inbegrepen en de fietsen kunnen in een afgesloten ruimte worden geplaatst.

Voor leden van de tourclub is de overnachting + ontbijt gratis,  eventuele introducee’s  betalen € 35,- voor een overnachting met ontbijt.  Het diner kunnen we in het hotel gebruiken maar beneden in het dorp zijn verschillende leuke restaurants waar we een hapje kunnen eten.  De kosten van het diner zijn voor eigen rekening.

Zoals genoemd wordt de Mergellandtweedaagse niet georganiseerd maar dat hoeft ons er niet van te weerhouden om zelf op pad te gaan.  Voor zowel racefietsers als mountainbikers is Zuid-Limburg een ideaal gebied en er zijn diverse route’s te vinden om er twee mooie dagen van te maken. Je kunt individueel of met een groepje op pad wat jullie zelf kunnen organiseren.  Vervoer naar Zuid-Limburg dient onderling geregeld te worden.

Heb je interesse om mee te gaan meld je dan aan bij ondergetekende.  Na 15 augustus 2021 wordt de inschrijving gesloten of eerder als het aantal van 20 deelnemers is bereikt.

Met sportieve groet,

Bram Theune Teamleider EPZ Tourclub